Jelenlegi hely

Aqua Dragon: víz alatti élővilág karácsonyra!

Még nem tudod mivel lepd meg gyermeked karácsonykor? Az Aqua Dragon víz alatti élővilág fantasztikus ajándék ötlet, melynek minden gyerek örülne!

Az Aqua Dragon készlettel gyermeked apró, dinoszauruszokkal egyidős házi kedvencekre tehetsz szert. A csomagban alvó állapotban lévő kis rákok vannak, melyek víz hatására kelnek életre és már az első héten látványos fejlődésnek indulnak. A kifejlett állapotban akár 2 cm-re is megnövő, sárkányokra hasonlító állatok meghálálják a gondoskodást és boldogan úszkálnak a vízben. A gyermekekben az apró élőlények gondozása felelősségtudatot ébreszt. Gondoskodva róluk láthatja, hogyan nőnek fel szeme előtt, hogyan játszanak a vízben az apró kis élőlények. Egy kis odafigyeléssel akár több generáció is felnevelhető. A kisállatok gondozásával a gyerekek játszva tanulnak. Az Aqua Dragon termék megkönnyíti a természettudományok elsajátítását azáltal, hogy gyakorlatban szemlélteti az egyedfejlődést.

A gyerekeknek nincs más dolguk csak vizet tölteni az akváriumba és gondozni apró szeretetreméltó kedvenceit!

Engedd, hogy az apró vízi teremtmények gyermeked kedvenc játszótársává váljanak!

Rendeld meg most az Aqua Dragon víz alatti élővilágot gyermekednek!

Kapható dinoszauruszos, díszdobozos, led világítású változatban is!

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Ugrás az oldal tetejére