Jelenlegi hely

Egy autópálya a karácsonyfa alatt minden kis versenyzőnek örömet okoz

A karácsony már a küszöbön toporog. S bár valószínűleg a legtöbb lurkó már megírta a levelét a Jézuskának, azért akadnak olyan ajándékötletek, amiknek a sikere ezer százalékosan garantálható. Mert a gyermeki szív élményekre vágyik, és közösen eltöltött időre. Márpedig e kettő számtalan módon kombinálható úgy, hogy a családnak nemcsak az apraja, hanem a nagyja is csodájára jár!

A versenyszellem mindenkiben ott él!

Az autópályák igaziból is lenyűgözik a gyerekeket, hiszen az autók sokszínűségén túl a sebesség is megtapasztalható. Igen ám, de mi van akkor, ha ez a különleges összhatás otthon is megteremthető? Több sávban, emeletben? Autók, vagy akár vonatok segítségével? Akkor bizony az álom valóssággá válik, és még csak ki sem kell lépni hozzá az ajtón.

Az, hogy melyik az a konkrét típus, ami a nagybetűs befutó, már gyerkőcfüggő. De az tény, hogy ezek a modellek stramm kialakításuknak köszönhetően éveken át hűségesen szolgálhatnak úgy is, ha nap, mint nap hatalmas autóforgalmat bonyolítanak le, hiszen erre hívattak. Azon túl, hogy a strapabírásuk adott, az aprólékos kivitel látványos végeredményt borítékol. Ezek a terepasztalok, játékszettek nem csupán funkcionalitásukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem esztétikus megjelenésükkel is. Konkrétan a gyermekszobák ékeivé léphetnek elő. Csak egy valamire kell vigyázni, hogy nehogy a család összes tagja rákapjon az autózásra. Mondjuk ezek a készletek akár több ember igényeit is képesek kiszolgálni, szóval még a felnőttkori gyermekhév is felszínre törhet akadálytalanul!

Kezdődhet a játék?

A csocsóasztalok általában a nyaralók, hotelek, vagy vendéglátó egységek sajátjai. Pedig mennyire jó kikapcsolódás körülállni az asztalt és kergetni a labdát, küzdeni a gólokért! Olyan közösségi program ez, amiben a család legapróbb tagjai épp úgy részt vehetnek, mint a szülők, vagy éppen a barátok, rokonok, ismerősök. A játék élménye, életérzése ugyanis kortalan, s erre pont a csocsózás a legjobb példa! Miért kellene nélkülözni ezt a nem mindennapi lehetőséget, amikor csupán egyetlen vásárlás kérdése? Ha akad otthon egy kis hely a pincében, a padláson, a garázsban, vagy egy félreeső helyiségben, akkor másra nincs is szükség! A szerkezet helytállóságáról minőségi kialakítása gondoskodik, úgyhogy a vissza-visszatérő rangadók akár éveken át tarthatnak!

Együtt minden élvezetesebb?

A www.hawaj.hu oldal dúskál a jobbnál jobb meglepetésötletekben. Egyedül játszani is élmény, s természetesen a képzeletvilág fejlődéséhez ez a típusú kikapcsolódás is elengedhetetlen. Viszont a közösen megélt pillanatok ereje felbecsülhetetlen, s a gyermekek számára is olyan extra erővel bír, aminek az értéke nem fejezhető ki pénzben. Ennek fényében a játékbeszerzés tulajdonképpen egy sokszorosan megtérülő befektetés a boldog, közösen eltöltött játékos percekben bővelkedő jövőbe. A fenti példák azért is szemrevalóak, mert ha csak naponta pár percnyi szabadidő jut a játékra, akkor az is maximális hévvel és lelkesedéssel kihasználható!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére