Jelenlegi hely

Egy autópálya a karácsonyfa alatt minden kis versenyzőnek örömet okoz

A karácsony már a küszöbön toporog. S bár valószínűleg a legtöbb lurkó már megírta a levelét a Jézuskának, azért akadnak olyan ajándékötletek, amiknek a sikere ezer százalékosan garantálható. Mert a gyermeki szív élményekre vágyik, és közösen eltöltött időre. Márpedig e kettő számtalan módon kombinálható úgy, hogy a családnak nemcsak az apraja, hanem a nagyja is csodájára jár!

A versenyszellem mindenkiben ott él!

Az autópályák igaziból is lenyűgözik a gyerekeket, hiszen az autók sokszínűségén túl a sebesség is megtapasztalható. Igen ám, de mi van akkor, ha ez a különleges összhatás otthon is megteremthető? Több sávban, emeletben? Autók, vagy akár vonatok segítségével? Akkor bizony az álom valóssággá válik, és még csak ki sem kell lépni hozzá az ajtón.

Az, hogy melyik az a konkrét típus, ami a nagybetűs befutó, már gyerkőcfüggő. De az tény, hogy ezek a modellek stramm kialakításuknak köszönhetően éveken át hűségesen szolgálhatnak úgy is, ha nap, mint nap hatalmas autóforgalmat bonyolítanak le, hiszen erre hívattak. Azon túl, hogy a strapabírásuk adott, az aprólékos kivitel látványos végeredményt borítékol. Ezek a terepasztalok, játékszettek nem csupán funkcionalitásukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem esztétikus megjelenésükkel is. Konkrétan a gyermekszobák ékeivé léphetnek elő. Csak egy valamire kell vigyázni, hogy nehogy a család összes tagja rákapjon az autózásra. Mondjuk ezek a készletek akár több ember igényeit is képesek kiszolgálni, szóval még a felnőttkori gyermekhév is felszínre törhet akadálytalanul!

Kezdődhet a játék?

A csocsóasztalok általában a nyaralók, hotelek, vagy vendéglátó egységek sajátjai. Pedig mennyire jó kikapcsolódás körülállni az asztalt és kergetni a labdát, küzdeni a gólokért! Olyan közösségi program ez, amiben a család legapróbb tagjai épp úgy részt vehetnek, mint a szülők, vagy éppen a barátok, rokonok, ismerősök. A játék élménye, életérzése ugyanis kortalan, s erre pont a csocsózás a legjobb példa! Miért kellene nélkülözni ezt a nem mindennapi lehetőséget, amikor csupán egyetlen vásárlás kérdése? Ha akad otthon egy kis hely a pincében, a padláson, a garázsban, vagy egy félreeső helyiségben, akkor másra nincs is szükség! A szerkezet helytállóságáról minőségi kialakítása gondoskodik, úgyhogy a vissza-visszatérő rangadók akár éveken át tarthatnak!

Együtt minden élvezetesebb?

A www.hawaj.hu oldal dúskál a jobbnál jobb meglepetésötletekben. Egyedül játszani is élmény, s természetesen a képzeletvilág fejlődéséhez ez a típusú kikapcsolódás is elengedhetetlen. Viszont a közösen megélt pillanatok ereje felbecsülhetetlen, s a gyermekek számára is olyan extra erővel bír, aminek az értéke nem fejezhető ki pénzben. Ennek fényében a játékbeszerzés tulajdonképpen egy sokszorosan megtérülő befektetés a boldog, közösen eltöltött játékos percekben bővelkedő jövőbe. A fenti példák azért is szemrevalóak, mert ha csak naponta pár percnyi szabadidő jut a játékra, akkor az is maximális hévvel és lelkesedéssel kihasználható!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nőnap idézetek: Rólunk szól

Nőnap idézetek: Rólunk szól

A nemzetközi nőnapot először 1911-ben ünnepelték meg Clara Zetkin javaslatára, majd rá 2 évre március 8. lett a napja. Hazánkban 1914 óta emlékeznek meg hivatalosan is a nőkről. Virág, bombon, apró ajándékok helyett álljon itt néhány idézet, ami rólunk, nőkről szól.
Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Pályázat típusa:  rajz, versíró és fotópályázatBeküldési határidő: 2024. március 8.Korcsoport: általános és középiskolás diákok, akik az EDUVIZIG területén tanulnak (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom Vármegye valamint Vas és Veszprém Vármegye egy része)
„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. április 15.Korcsoport: 8 - 15 év közötti általános iskolás diákok 2 kategóriában
Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Ugrás az oldal tetejére