Jelenlegi hely

Gyermekjóléti és Bölcsődei Igazgatóság Dobó Katica Bölcsőde és Családi Napközi

Cím: 3300 Eger, Ifjúság út 9.
Tel: 36/310-804 30/425-90-99
Email: aker61@freemail.hu bolcsode.lajosvarosi@gmail.com

Bölcsőde vezető: Rozsnakiné Jakab Erzsébet

Az Egrimami 2015/16. évi "A mi bölcsődénk" című pályázatában szülők osztották meg gyermekük bölcsődéjével kapcsolatos tapasztalataikat. Erről a bölcsődéről az alábbiakat írták:

Hozzászólások


Az Egrimami 2015/16. évi „A mi bölcsődénk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy hogy „Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?” A válaszok itt olvashatók.

Azért szeretjük a Dobó Katica Bölcsödét, mert agilis és lelkes csapat dolgozik ott nagy hozzáértéssel, melynek hatására a mi gyermekünk is nagyon szeret oda járni. Így mi is tudjuk azt, hogy mindennap jó helyre visszük, ahol vigyáznak rá, gondoskodnak róla és nagyon sok mindenre megtanítják.

A beszoktatás nehézségeit követően igazi (Mackó csoportos) bölcsis lett kislányomból. Nyugodt vagyok a munkahelyemen, mert tudom, hogy jó helyen van míg Apa és én dolgozunk. Nagyon szereti a gondozónéniket, akik ezt ki is érdemelték odaadó munkájukkal. Öröm látni, mennyire szereti az ottaniakat, a gyerekeket és a gondozónéniket egyaránt. Boldogan megyünk és boldogan jövünk minden nap :). Szeretünk bölcsibe járni!

A Katica csoportba jár a kislányunk,aki nap mint nap boldogan megy oda.A gondozónők szeretettel és nagy odafigyeléssel vigyáznak rá.Sokat tanul a bölcsibe és rengeteg élményt kap:-)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Ugrás az oldal tetejére