Jelenlegi hely

Tudtad, hogy ingyen letöltheti anya is a Word-ot, ha diák vagy? – Tisztaszoftver program a családnak

Jogtisztán és ingyenesen letöltheted az Office alkalmazásokat, ha gyermeked közoktatási intézményben tanul. Ez nem újdonság, mégis több szülő csodálkozik, amikor először hall róla.


Kép forrása: Pixabay/Julia M Cameron

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ), a Tisztaszoftver Program keretében a közoktatási intézményeknek, valamint az ezekben tanuló diákoknak, illetve az intézmények munkatársai számára Microsoft licenceket biztosít. 2021. december 12-től egy teljesen új Microsoft licenc igényelhető, az alkalmazást öt eszközre tudjuk letölteni, és használni a családban.

De hogyan is álljunk neki a letöltésnek?

A Tisztaszoftver.hu oldalon igényelhetjük az Office alkalmazások letöltését. Az oldalra belépve válasszuk a KRÉTA bejelentkezést. Gyermekünk felhasználónevével és jelszavával tudunk belépni, 14 éves korig a letöltés igénylésére szülő jogosult. 

Bejelentkezés után valós e-mail címet megadva kattintsunk a „Regisztráció” gombra. Rövid időn belül kapunk egy megerősítő e-mailt. Azt megnyitva a leírtak alapján folytassuk a regisztrációt, végül elolvasva és elfogadva a felhasználási feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót, igényeljük, és töltsük le a kiválasztott eszközökre az Microsoft Office alkalmazást.

Ezeket a jogtiszta Office alkalmazásokat használhatjuk ingyenesen:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • OneDrive
  • OneNote
  • Teams
  • Naptár

A felület átlátható, jól használható, a regisztrációt és igénylést pár perc alatt megcsinálhatjuk.

Forrás és bővebb info

- Monorimami - 

 

 

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Egy kisgyermekes anya napja egy akciófilmbe illő kihívások sorozata: reggeltől estig pelenkacsaták, katasztrófaelhárító műveletek, békítő bírák testületi ülései és mentőexpedíciók sokasága a játszótéren. Sok sírással, bizonytalansággal, puszival és öleléssel.
Ugrás az oldal tetejére