Jelenlegi hely

Benedek Elek Óvoda Joó János tagóvoda

Cím: Eger, Kallómalom u.1-3.
Tel: (36) 416-525
E-mail: joojanosovi@@ekvi.hu

Web: http://www.egriovodak.hu/ovoda/?ovi=8 

Az Egrimami 2015/16. évi "A mi óvodánk" című pályázatában szülők osztották meg gyermekük óvodájával kapcsolatos tapasztalataikat. Erről az óvodáról az alábbiakat írták:

Hozzászólások


Az Egrimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

Porubszky Annamária kislányunk jár oda, a búzavirág csoportba. Évike nénit is és Andinénit is nagyon szeretjük Meg kap minden fajta fejlesztést, ami nekünk nagyon fontos, logopédia stb. Ez sok oviban nincs meg, de itt még az is! Mindenki kedves, hamarosan kezd a kisfiam is a pipacsba. Így tovább!

Balog Kamilla Melina nevű kislányom, a Joó János tagovódában jár kiscsoportosként az Ibolya csoportban! Nagyon szereti az ovónéniket! Zsóka nénit, Ági nénit, Zsuzsi nénit, és a többi aranyos dadus nénit! Sok program várja minden nap! Vidáman ébred reggelente abban a tudatban hogy " Ma oviba mehessünk". A csoport társai is nagyon várják hogy érkezzünk, hogy együtt sok kalandot fedezhessenek fel! 

Nekem mindkét kisfiam Dani és Ati is a Harangvirág csoportba jár. Nagyon szeretnek oda járni, nagyon szeretik Ildikó nénit és Zsuzsa nénit és persze Ági nénit a dadust is! Figyelnek rájuk, foglalkoznak velük. Ha újra kellene választanom, akkor is ide iratnám őket. 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Ugrás az oldal tetejére