Jelenlegi hely

Fa hatású öntapadós fólia: sokoldalú segítség

Az öntapadós tapétáknak van egy különleges típusa, amely otthonunkban számos helyen segítséget nyújthat, ha apró hibákat kell elfedni, vagy egyszerűen csak gazdaságos dekorációra van szükség. A fa hatású öntapadós fólia otthonokban, közösségi terekben, de akár már irodákban és hivatalos környezetben is egyre népszerűbb.

Fa hatású fólia bútorok javítására

A fa mintázatú öntapadós fóliák nagyszerű megoldások lehetnek bútorok javítására, felújítására. Amennyiben van egy olyan bútordarabunk, ami szerkezetében még tökéletes, azonban felületi hibái vannak vagy egyszerűen csak nem szeretjük színét, ezekkel a fóliákkal könnyedén orvosolhatjuk a problémát.

Fa hatású fólia falburkolatként

Mint bármely más öntapadós fólia, a fa hatású darabok is alkalmasak falburkolatként való használatra. Segítségükkel meleg, otthonos megjelenést kölcsönözhetünk bármely szobának, közben pedig elkerülhetjük a fa burkolat felhelyezésével járó nehézségeket.

Melyek a legnagyobb előnyei

Természetes kinézet

A fa hatású tapéták a valódi fából készült burkolatokhoz szinte megszólalásig hasonló megjelenést biztosítanak. Ezáltal választhatjuk ezt a mintát anélkül, hogy a valódi fa használatának nehézségeivel kéne szembenéznünk, mint amilyen az időnként nehéz karbantartás vagy a sérülékenység.

Könnyű felrakás

Az öntapadós tapéták felhelyezése rendkívül egyszerű, hiszen hosszas előkészületeket nem igényel. Csupán annyira érdemes figyelni, hogy a tapétázandó felület teljes mértékben tiszta legyen, hogy tökéletes legyen a tapadás. Ezután csak lehúzzuk a tapéta hátoldaláról a védőfóliát, majd felhelyezzük azt a falra.

Gazdaságosság

Az öntapadós tapéták jelentősen gazdaságosabbak a valódi kőből, fából, csempéből készült burkolatoknál. Maguk az alapanyagok is olcsóbban beszerezhetők, emellett pedig egy esetleges sérülés esetén is pénztárcabarát módon gondoskodhatunk a javításról.

Könnyű karbantartás

A fa hatású fóliák lényegesen könnyebben karbantarthatók, mint a valódi burkolatok. Míg az utóbbiak kitartó gondoskodást és különleges tisztítási módokat igényelnek, addig a tapéták egyszerűen egy nedves ronggyal vagy portörlővel letörölhetők és máris eredeti fényükben ragyognak!

Széles választék

Végül, de nem utolsó sorban, a fa hatású öntapadós fólia termékekből ma már széles palettáról válogathatunk. A legjobb értékesítőknél, mint amilyen az ANRO webáruház is, számos fafajtát utánzó színt és mintát választhatunk. Látogass el oldalukra, keresd meg azt, ami leginkább megfelel bútor- vagy faltapétázási terveidnek és rendeld meg még ma!

-SZPONZORÁLT TARTALOM-

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére