Jelenlegi hely

Bölcsődei Igazgatóság Cecey Éva Bölcsőde

Cím: 3300 Eger, Tittel Pál út 8.
Tel: 36/312-032 30/742-8996
E-mail: cecey2@gmail.com, cecey2@freemail.hu

 

Bölcsődevezető: Cseh Lászlóné

Az Egrimami 2015/16. évi "A mi bölcsődénk" című pályázatában szülők osztották meg gyermekük bölcsődéjével kapcsolatos tapasztalataikat. Erről a bölcsődéről az alábbiakat írták:

Hozzászólások


Az Egrimami 2015/16. évi „A mi bölcsődénk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?” A válaszok itt olvashatók.

Kedves Gondozónők, Éva és Móni!

Köszönöm, hogy nap mint nap próbáljátok könnyebbé tenni a reggeli elválásainkat. Köszönöm, hogy sokat énekeltek, furulyáztok a gyerekeknek és hogy ilyen nagy türelemmel bírjátok ki a napokat!

Kovács Andrea, Katica-csoport

Szépen felújított bölcsőde.

Nagyon szép és modern lett a felújított bölcsőde.

Katica csoport: Ezúton köszönöm a gondozóinknak a szeretetteljes légkört, a türelmet amivel a gyerekek felé fordulnak, így a gyerekek is örömmel töltik ott mindennapjaikat, és van hogy haza sem akarnak menni. Ebben a környezetben a gyerekek nagyon gyorsan fejlődnek.

 A csoportunkban nap mint nap vidám hangulat fogadja gyerekeinket, a gondozóinknak Évának és Mónikának köszönhetően. Rengeteg a kézségfejlesztés, a csoport foglalkozás.

Katica csoport

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Ugrás az oldal tetejére