Jelenlegi hely

Kirándul az osztály, csoport

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Katica Tanya - Aktív Pihenés Központ

Katica Tanya - Aktív Pihenés Központ

A Katica Tanya egy 10 hektáros élményparadicsom a kisgyermekes családok, iskolai és óvodás csoportok, baráti társaságok és munkahelyi csapatok számára Kaposvár közelében. 

Bükkösdi Ökopark

Bükkösdi Ökopark

Vendégeink az 550 ha-os park területén megtekinthetik a völgyben kialakított karámrendszerben élő állatokat, végigjárhatják tanösvényeinket. A Pécsimami nyomtatható kuponjával a gyermek csoportok 10% kedvezményt kapnak a menü árából és díjmentesen vehetnek részt egy sorversenyen. A kedvezmény 2016. április 30-ig történő foglalás esetén 2016. június 30-ig vehető igénybe.

Pécsváradi vár

Pécsváradi vár

A Pécsváradi Élményvár legfontosabb vendégei a fiatalok, gyerekek, családok: a helyben élő hagyományok, a kulturális és történelmi örökség átadását, élményszerű megismertetését tekintjük legfőbb feladatunknak. A Pécsimami nyomtatható kuponjával a gyermek csoportok 10% kedvezményt kapnak a menü árából, valamint ingyenes várvezetést és a gyermekek életkornak megfelelő meglepetés ajándékot.

Bikali Élménybirtok

Bikali Élménybirtok

Osztálykirándulás, mint értékes maradandó élmény? Nálunk lehetséges: a bikali Élménybirtok Magyarország egyedülálló interaktív kalandparkja, ahol a hétköznapok pont úgy zajlanak, mint fél évezreddel ezelőtt a középkorban. A Pécsimami nyomtatható kuponjával az osztályirándulók 50% kedvezményt kapnak a teljes árú diák jegy árából (főszezon: 2200 Ft helyett 1100 Ft, elő- és utószezon: 1700 Ft helyett 850 Ft).